Doi muncitori români, acuzați de ucidere din culpă în Italia – Au provocat o explozie uriașă într-un bloc

492

Doi muncitori români, acuzați de ucidere din culpă în Italia. Au provocat o explozie uriașă într-un bloc, după ce au montat o mobilă de bucătărie.

Ar fi provocat o scurgere de gaze care a dus în final la o explozie puternică în urma căreia doi soți în vârstă au murit, iar două etaje ale clădirii au fost distruse.

Explozia a avut loc în dimineața zilei de 29 octombrie, la o zi după ce cei doi muncitori au făcut montajul. Investigațiile pompierilor au stabilit că există legătură între lucrare și scurgerea de gaz care a provocat deflagrația, potrivit La Repubblica.

Maria Rosa Fiore, 84 de ani, și soțul ei, Dario Lisdero, 74 de ani, au murit în urma exploziei care s-a produs în apartamentul lor. Cei doi își comandaseră o mobilă nouă pentru bucătărie, iar firma care a realizat-o a trimis la montaj doi români care, însă, nu erau angajații firmei.

Montajul ar fi decurs fără probleme, iar a doua zi urma să vină un instalator care să racordeze aragazul la instalația de gaz.

Explozia s-a produs la 7.40 dimineața. Fiore a murit pe loc, în timp ce soțul ei a fost salvat de pompieri și câțiva vecini, dar a murit și el câteva ore mai târziu.

Sursa – Digi24

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.