drapel steag sibiu constitutiei

Sibiul se pregătește pentru Ziua Națională a României. Municipalitatea a montat mii de drapele pe stâlpii din oraș, urmând ca până în 1 Decembrie să fie arborate 5.500 de steaguri tricolore pe cele mai importante artere și în centrul urbei.

drapel steag sibiusteaguri strazi sibiu img 9125steaguri strazi sibiu img 9124steaguri strazi sibiu img 9122

Primăria Sibiu a început, de marți, arborarea drapelului pe cele mai importante artere din municipiu. Zilele următoare vor fi montate până la 5.500 de steaguri în zona centrală, pe bulevarde și pe cele mai importante străzi din cartierele orașului.

„Montarea drapelelor pe străzile din Sibiu pentru marcarea Zilei Naționale a început de marți, 16 noiembrie. Anul acesta, în oraș vor fi amplasate 5.500 de steaguri în următoarele locații: zona centrului istoric, zona Gării, bulevarde, străzile principale din cartiere și în piațetele din oraș”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. steaguri strazi sibiu sens stefan cel mare

steaguri strazi sibiu img 9100steaguri strazi sibiu img 9107steaguri strazi sibiu img 9118 scaled

steaguri strazi sibiu img 9134 scaledsteaguri strazi sibiu img 9127 scaled

Față de anul trecut, numărul de steaguri care vor fi arborate în oraș va fi mai mare pentru că se vor amplasa steaguri pe încă șase străzi principale din cartiere.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu

  1. o mare prostie si bani cheltuiti aiurea!!! cei de la primaria Sibiu sa fie patrioti atunci cand cheltuie banii publici!!! asta cu steagurile e inca o FUMIGENA…”vedeti ce ne mai ocupam!!!”