incendiu tiglari sibiu 4

Un incendiu a izbucnit într-un bloc din cartierul Țiglari. Un apartament în care se aflau doi copii și mama acestora a luat foc. Pompierii au intervenit de urgență la fața locului. Cei doi copii au suferit arsuri și au fost duși la spital.

UPDATE 2

Reprezentanții Ambulanței spun că a avut loc o explozie în apartament. Mama și cei doi copii au avut nevoie de îngrijri medicale. Doar copiii au fost transportați la spital, fetița având arsuri grave.

„În urma exploziei, o femeie de 47 ani, o fetiță de 13 ani și un băiat de 14 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Fetita a prezentat arsuri de gradul 1 și 2 pe membrele superioare și față. Mama a refuzat transportul și a însoțit fetița, iar băiatul a fost dus la CPU de către un echipaj ISU”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. [fvplayer id=”311″]

UPDATE

În momentul de față, incendiul este localizat de către pompierii militari. [fvplayer id=”310″]

Doi minori, o fată de 13 ani și un băiat de 14 ani cu arsuri de gradul I și II, conștienți și stabili, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la CPU Luther. Până la sosirea forțelor s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane, locatari ai blocului.

incendiu tiglari sibiuincendiu tiglari sibiu 1

incendiu tiglari 3

Știrea inițială

incendiu tiglari scaled

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din cartierul Țiglari din municipiul Sibiu.

[fvplayer id=”309″]Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și două autospeciale SMURD s-au deplasat la fața locului.

[fvplayer id=”308″]Reprezentanții ISU Sibiu anunță că sunt două victime. „Intervenția se află în dinamică. Sunt două victime, minori”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Revenim cu detalii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu