bataie1
FOTO Arhiva

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost agresat în centrul Sibiului și a rămas fără bani și telefon. Tâlharii, minori amândoi, au fost reținuți de poliție.

„La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut doi sibieni, ambii în vârstă de 17 ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi sunt bănuiți că, la data de 14 noiembrie, în jurul orei 14:30, în timp ce se aflau în zona centrală a municipiului Sibiu, l-ar fi agresat pe un tânăr de 17 ani, după care i-ar fi sustras telefonul mobil și suma de 250 de lei, pe fondul unor conflicte mai vechi existente între cele trei persoane.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 18 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea celor doi sibieni pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu