Drama Alinei din Sibiu – A fost răpusă de cancer după o luptă dură – Sute de oameni o plâng pe facebook

2.008

Alina Smătrea, sibianca diagnosticată cu cancer de col uterin în luna septembrie a anului trecut, a pierdut lupta cu boala. Tânăra în vârsta de numai 37 de ani a decedat. Familia, prietenii și toți cei care au avut ocazia să o cunoască i-au transmis un ultim mesaj pe rețelele de socializare.

Cancerul lovește fără să îi pese în cine. Nu contează că ești tânăr sau în vârstă, femeie sau bărbat, vesel sau posac. Nu își alege țintele, ci se instalează acolo unde îi convine. Așa a ales-o și pe Alina. O tânără de 37 de ani, vioaie, mereu zâmbitoare și săritoare. Anul trecut, sibianca a aflat cumplita veste, iar de atunci s-a luptat neîncetat pentru viața ei.

Dar boala a fost necruțătoare… Alina Smătrea a decedat. Toți prietenii ei o plâng acum pe rețelele de socializare și îi transmit un ultim mesaj.

„Să scriu acum aceste rânduri este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată. Cu lacrimi în ochi și inima îndurerată trebuie să îmi iau rămas bun de la cea mai iubită fată. Noiembrie al nostru nu va mai fi ca altădată. Se spune că în vremurile acestea a avea o prietenă adevărată este un lucru rar întâlnit. Eu cu siguranță am fost cea mai norocoasă să o am pe ea. Prietenă, soră, colegă…om special, ce destinul și Dumnezeu mi-au adus-o în cale… și tare am crezut și ne-am dorit să îmbătrânim împreună, căci multe amintiri mai aveam să scriem. Atât personal cât și profesional, sufletul acesta a fost un exemplu pentru noi toți. Mereu am spus că dacă în fiecare dintre noi ar fi puțin din Alina, lumea aceasta ar fi cu siguranță mai frumoasă. Alinuța noastră iubită ai fost o lecție de viață pentru noi toți și promit că voi aplica mereu tot ceea ce m-ai învățat. Iar Albert va ști mereu despre omul care l-a așteptat pe lume cu aceeași bucurie și emoție cu care l-am așteptat noi părinții. De astăzi am cel mai mare înger păzitor! Te voi iubi mereu”, a scris pe Facebook Casiana Cotofana, prietena și colega Alinei 

„Rămas bun, Alinuța! Ai știut să ne imparti la toți iubire și bucurie pentru că asta ai fost tu: iubire și bucurie! Mereu ai găsit ceva bun in toate. Mereu ai găsit ceva bun in noi toți. Și sunt convinsă că și acum, acolo sus, ai găsit deja ceva de organizat.
Dumnezeu sa te odihnească!”, a scris o altă prietenă a Alinei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.