O pisică s-a întors acasă după zece ani

1.888

Un cuplu și-a recăpătat animalul de companie. Pisica lor s-a întors acasă după zece ani.

Big Ginge a fost văzut ultima oară de Colin Clayton și Eva Bellamy în 2011, când aceștia erau în luna de miere, lângă Fradley Junction, la aproximativ 40 de kilometri distanță de casa lor din Birmingham.

Big Ginge era obișnuit cu barca, de pe care cobora când voia, dar acum 10 ani nu a mai fost de găsit, așa că stăpânii lui l-au dat dispărut. Au fost șocați când au primit un telefon prin care erau anunțați că a fost găsit în Staffordshire, relatează BBC.

Cele trei pisici ale cuplului, Weasel și urmașii ei, Diesel și Big Ginge, erau obișnuite cu plimbările cu barca din care săreau când aveau chef.

Colin Clayton a spus că „nu a fost niciodată vreo problemă”, pentru că pisicile își găseau mereu drumul spre casă, însă atunci celelalte două pisici s-au întors fără Big Ginge.

Big Ginge, care avea microcip, a fost căutat timp de 5 zile de stăpânii lui, iar după acest interval cei doi soți l-au dat dispărut și au anunțat codul cipului.

La începutul acestui an, Cats Protection, filiala din Lichfield și Tamworth, a spus că o echipă a aflat de existența unui motan vagabond în Lichfield, poreclit Marmalade.

Sue Hocknell de la Cats Protection a spus: „De-a lungul timpului, un localnic l-a hrănit și, treptat, Marmalade a început să aibă încredere în el. Am primit un telefon de la acesta și ne-a spus că Marmalade s-a aventurat în apartamentul lui, ocazie cu care a observat că avea un nodul. Am reușit să obțin o programare urgentă la veterinar și atunci i-am descoperit adevărata identitate”.

S-a dovedit că afecțiunea pe care o avea nu era gravă, iar Big Ginge s-a întors acum în casa lui, însă rămân multe semne de întrebare legate de „activitățile” lui din ultimul deceniu.

Colin Clayton a mai spus: „Deocamdată îl vom ține doar în casă. Big Ginge a avut parte de suficient stres în viața lui, dar știm că lucrurile se vor aranja”.

Sursa – Digi24

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Alexandru scrie

    Pacat ca biata pisică sau motan, ce o fi sarmanul, nu si-a gasit intre timp niste stapani mai responsabili..

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.