Scene cumplite în apartamentul cuprins de flăcări la Sibiu – „Ardea geaca pe fetiță”

2.093

Cei doi copii care au ajuns joi la spital după ce au suferit arsuri grave pe corp au trăit clipe de coșmar. Fetița și băiatul s-au întors de la școală, iar când au intrat în apartament și au aprins becul, s-a produs o deflagrație. În urma exploziei, locuința a fost cuprinsă de flăcări. Vecinii povestesc că au intrat printre dărâmături în apartament ca să-i poată scoată pe copii afară.

Alarma s-a dat în jurul orei 14 într-un apartament situat pe strada Țiglarilor. Cei doi copii au intrat în casă, au aprins becul și s-a produs explozia. Imediat, casa a fost cuprinsă de flăcări. Vecinii au venit într-un suflet să-i scoată afară. Cele treizeci de persoane care se aflau în bloc au reușit să se evacueze singure.

„A fost o explozie de la o butelie. Doi copii, venind de la școală, au vrut să deschidă ușa și în acel moment s-a produs o explozie”, a spus un vecin pentru Observator. 

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA INCENDIU

Oamenii spun că au dezbrăcat-o pe fetiță fiindcă geaca pe care o avea pe ea a luat foc. Micuța a trăit clipe de coșmar.

„O fată îi ardea geaca pe ea, am dezbrăcat-o. Am sunat la pompieri, au venit pompierii și multe salvări”, a mărturisit o vecină.

„A luat-o salvarea şi a dus-o la spital pentru că s-a ars, şi faţa şi tot, şi păr. Nu ştim ce stare are, deci este destul de grav. Au ieşit toţi din bloc. Eu venisem de la lucru şi m-am speriat. În momentul ăla m-a sunat copilul și mi-a spus că a fost o explozie la noi în bloc”, a spus o altă vecină.

La scurt timp mai multe echipaje ale pompierilor, echipaje medicale și reprezentanți ai Electrică și E-ON au ajuns la fața locului. Copiii au fost duși la spital, amândoi cu arsuri de gradul I și II pe mâini și pe față.

Focul a fost stins, însă apartamentul a fost mistuit, pagubele produse fiind semnificative.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.