COD GALBEN – Vânt puternic cu rafale de 90 de kilometri la oră în județul Sibiu

843

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, un Cod galben de vânt puternic și valabile pentru mai multe localități din județul Sibiu.  

 

Astfel, în mai multe zone din Sibiu , mai ales la munte (peste cota 1800 m),  se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală în general de 80…90 km/h. Atenţionarea este valabilă până la ora 18:00.

De asemenea și Covasna (zona de munte) și Braşov (zona de munte de peste cota 1800 m) sunt afectate de codul galben de vânt puternic.

Totodată, până la ora 15:00, în judeţul Dolj (Calafat, Băileşti, Dăbuleni, Poiana Mare, Moţăţei, Sadova, Călăraşi, Ciupercenii Noi, Maglavit, Cetate, Ostroveni, Galicea Mare, Desa, Bistreţ, Bârca, Unirea, Gighera, Rast, Bechet, Afumaţi, Goicea, Giurgiţa, Urzicuţa, Gângiova, Piscu Vechi, Ghidici, Negoi, Seaca de Câmp, Cioroiaşi, Siliştea Crucii, Măceşu de Sus, Catane, Galiciuica, Măceşu de Jos, Cârna) intensificările vântului vor atinge viteze ce vor depăşi la rafală 55…60 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.