VIDEO Oameni în extaz după ce saci de bani au căzut dintr-o dubă blindată pe o autostradă din America

985

Incidentul care pare o scenă dintr-un film, s-a petrecut vineri dimineață, pe o autostradă intens circulată din San Diego, California, potrivit bbc.com. Când oamenii au văzut cum banii se împrăștie pe autostradă, au sărit de la volanul mașinilor si au început să culeagă bani de pe drum. Totul a fost surpins de o tânără și postat pe rețele de socializare.

 

Mai multe persoane au fost filmate alergând după bancnotele de dolari care au căzut dintr-o mașină specială de transport valori. Sacii de bani s-au prăbușit pe drum, după ce ușile camionetei s-au deschis în mers dintr-un motiv rămas necunoscut deocmdată.

Videoclipurile de pe rețelele de socializare arată cum banii zburau prin aer în timp ce oamenii se luptă să ridice dolari împrăștiați peste drum.

Poliția a spus că, pe fondul emoției, mai mulți șoferi și-au abandonat mașinile, au blocat traficul doar pentru a pune mâna pe banii care pur și simplu păreau că pică din cer. Au fost făcute arestări, iar cei care au reuțit să adune bani de pe drum au fost îndemnați să-i dea înapoi.

Incidentul s-a petrecut după ce una dintre ușile vehiculului blindat s-a deschis în mers, moment în care mai mulți saci plini cu bani au căzut pe stradă.

Videoclipul surprins la fața locului de un martor arată drumul blocat, cu trecătorii jucându-se cu bancnote de 1 și 20 de dolari.

„Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”, spune martorul care a filmat scenele.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.