Șapte ani de la accidentul de aviație de la Mălâncrav – Nouă oameni au murit atunci

652

Șapte ani au trecut de la accidentul cumplit de aviație de la Mălâncrav. Un elicopter militar s-a prăbușit atunci într-o pădure din nordul județului, iar nouă oameni au decedat.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a publicat pe Facebook o postare în memoria celor nouă militari care, în urmă cu șapte ani, au decedat în urma accidentului de aviație de la Mălâncrav.

„Se împlinesc șapte ani de la tragicul accident de aviație din 21.11.2014, când un elicopter militar IAR-330 PUMA s-a prăbușit pe raza localității Mălâncrav, județul Sibiu, în urma căruia au murit nouă militari, iar altul a fost grav rănit. Elicopterul de la Baza 71 Aeriană se afla în misiune, urmând să participe la un exercițiu în Poligonul Cincu”, se arată pe pagina de Facebook a MApN.

Comandor Artur-Grigore Palfi, Căpitan comandor Corneliu-Gabriel Titiana (decedat pe 8 decembrie), Căpitan medic Rareș-Cosmin Moldovan, Căpitan Răzvan-Aurel Modovan, Sublocotenent inginer Andrei-Cătălin Apostol, Maistru militar clasa I Paul Bădescu, Maistru militar clasa II Ioan-Dorin Fodor, Maistru militar clasa III Vasile-Marian Gadalean, Maistru militar clasa III Constantin-Dorin Filip sunt cei nouă militari decedați în urma accidentului de aviație.

elicopter cazut

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENTUL DIN 2014

Vă reamintim că, în data de 21 noiembrie 2014, un elicopter s-a prăbușit în zona denumită Stejăriș, între localitățile Iacobeni și Mălâncrav, într-o zonă împădurită. Cel puțin o sută de reprezentanți ai autorităților s-au deplasat atunci în zona epavei elicopterului – un morman de fiare și cenușă. Elicopterul militar s-a prăbuşit în zona satului Stejăriş, între dealuri, la o distanţă de aproximativ 45 de minute de mers cu tractorul de localitatea Stejăriş.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.