pinciu 2

Organizatorii petrecerilor fenomen Backyard au fost sancționați. Christian Pinciu a povestit la „Podcastu’ lui Pope” că au primit o amendă pentru o petrecere organizată de altcineva.

[fvplayer id=”321″]Christian Pinciu, unul dintre organizatorii Backyard, a povestit care a fost cea mai „ciudată” amendă primită vreodată. Acesta a spus că au fost sancționați pentru o petrecere pe care nici măcar nu au organizat-o ei.

„Noi am primit o amendă la sediul social al firmei, băgată sub poartă, într-un plic. Am fost informați că, în urmă cu o lună, am fost amendați într-o vineri pentru deranjarea liniștii publice. Inițial am zis că ne asumăm. După care Ionuț zice <<în data asta noi nu am avut eveniment>>. Am încercat să mergem să o contestăm, dar fiind după 30 de zile… A fost foarte ciudat. Am săpat un pic și am constat că în data respectivă, în 2019, a fost în altă parte o petrecere. Am luat amendă pentru o petrecere organizată de altcineva. Nu sunt 100%, dar într-adevăr atunci a fost o petrecere organizată în afara orașului și amenda a venit la noi”, spune Christian Pinciu. 

Christian Pinciu a fost invitat la „Podcastu’ lui Pope”. Episodul cu numărul doi poate fi vizionat integral mai jos:

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns