VIDEO: Cea mai ciudată amendă primită de Backyard – „Am fost sancționați pentru o petrecere făcută de altcineva în altă locație”

1.035

Organizatorii petrecerilor fenomen Backyard au fost sancționați. Christian Pinciu a povestit la „Podcastu’ lui Pope” că au primit o amendă pentru o petrecere organizată de altcineva.

Podastu' lui Pope Christian Pinciu Backyard Amendă

Christian Pinciu, unul dintre organizatorii Backyard, a povestit care a fost cea mai „ciudată” amendă primită vreodată. Acesta a spus că au fost sancționați pentru o petrecere pe care nici măcar nu au organizat-o ei.

„Noi am primit o amendă la sediul social al firmei, băgată sub poartă, într-un plic. Am fost informați că, în urmă cu o lună, am fost amendați într-o vineri pentru deranjarea liniștii publice. Inițial am zis că ne asumăm. După care Ionuț zice <<în data asta noi nu am avut eveniment>>. Am încercat să mergem să o contestăm, dar fiind după 30 de zile… A fost foarte ciudat. Am săpat un pic și am constat că în data respectivă, în 2019, a fost în altă parte o petrecere. Am luat amendă pentru o petrecere organizată de altcineva. Nu sunt 100%, dar într-adevăr atunci a fost o petrecere organizată în afara orașului și amenda a venit la noi”, spune Christian Pinciu. 

Christian Pinciu a fost invitat la „Podcastu’ lui Pope”. Episodul cu numărul doi poate fi vizionat integral mai jos:

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.