Românii se înghesuie să-și cumpere Dacia Spring – Este record de comenzi

1.676

Renault Commercial Roumanie, divizia de retail a Grupului Renault pe piaţa locală, a înregistrat 7.500 de comenzi pentru Dacia Spring, primul model electric al constructorului local, relatează ZF.

La nivel european Dacia a înregistrat circa 40.000 de comenzi pentru Spring.

Dacia Spring este cel mai accesibil automobil electric de pe piaţa europeană, fiind cu aproape 10.000 de euro mai ieftin decât al doilea cel mai ieftin concurent.

„Cu aproape 40.000 de comenzi înregistrate în opt luni, Dacia Spring cunoaşte un excelent demaraj co­mercial. Ca soluţie de mobilitate elec­trică accesibilă tuturor, Spring atrage atât clienţi tradiţionali ai mărcii Dacia cât, mai ales, un număr foarte mare de clienţi noi. R-EVoluţia este aşadar în plină desfăşurare“, a spus Xavier Martinet, director de marketing şi de vânzări Dacia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. sibiAnus scrie

    Am auzit ca odata cu modelul asta primesti cadou si un prelungitor egal in lungime cu autonomia declarata a masinii, accesoriu fara de care masina nu funcitoneaza.

    E buna masina electrica: pana faci plinul iese modelul nou, dupa 5-6 ani iti cumperi alta masina, ca te costa acumulatorii cat o masina noua, iar acumulatorii vechi ajung intr-o groapa de gunoi din India – ca asa protejam noi planeta. E foarte promitatoare si binevenita ideea de full electric, dar, din pacate si deocamdata, e doar o cascadorie de marketing (cum ar zice americanul).

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.