poltia filtru politie control alcool sibiu
FOTO - ARHIVĂ

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce, în weekend, s-au urcat băuți la volan și au plecat la plimbare. Oamenii legii i-au depistat în trafic.

Unul dintre șoferi a fost depistat în 20 noiembrie, în jurul orei 12,30, în localitatea Jina.

„Polițiștii au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 44 de ani. Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au stabilit că autoturismul condus este neînmatriculat”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

De asemenea, în data de 21 noiembrie , în jurul orei 16,30, pe strada Viile Sibiului din comuna Șura Mare, polițiștii au depistat un alt conducător auto a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un sibian în vârstă de 47 de ani. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu