Ambasadorul Austriei în vizită la Sibiu – Este prima de la preluarea mandatului

527

Adelheid Folie, Ambasadorul Republicii Austria în România, a fost întâmpinată la sediul Consulatului Republicii Austria la Sibiu, de către Andreas Huber.

În cadrul întrevederii, Adelheid Folie, a prezentat intenția de a susține și întări relațiile economice, schimburile comerciale, relațiile culturale si științifice dintre cele două țări, fiind prezentate pe scurt domeniile de interes: industrie, domeniile turismului, cercetării științifice și dezvoltării tehnologice, precum și domeniul cultural.  Aceasta este prima vizită oficială la Sibiu, de la data preluării în luna septembrie 2021 a mandatului de Ambasador al Republicii Austria în România.
În cadrul primei zile a vizitei sale, a efectuat și o vizită la fabrica din Sibiu a grupului austriac Wienerberger Group, una dintre cele mai mari investiții cu capital austriac din România.
În cursul zilei de marți aceasta s-a întâlnit și cu primarul Astrid Fodor, precum și cu Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu, dar și cu Mircea Dorin Crețu, Prefectul Județului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.