marea mosmondeala1
foto: arhivă

Zeci de persoane continuă tradiția începută în urmă cu patru ani la Sibiu și aleargă prin centrul orașului îmbrăcate în moși. Marea MoșMondeală revine și anul acesta, iar pe traseul cursei, alergătorii vor avea parte de momente inedite. Jumătate din banii strânși în urma evenimentului vor fi folosiți în scopul deplasărilor echipei de baschet în scaun rulant, Zburătorii, la competițiile de anul viitor.

Dacă vă era dor să vă „moșmondiți”, vă dăm o super veste: Marea MoșMondeală are loc și anul acesta. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul patru și, deși este un an atipic, ea se va putea organiza.

„Ne dăm întâlnire la Târgul de Crăciun din Piața Mare, iar preț de vreo 3 km vom alerga sau ne vom moșmondi prin centrul Sibiului, cu zâmbetul la purtător – totul în condiții de siguranță. Cursa este necronometrată, cu artificii și muzică pe traseu, iar scopul acesteia este de a susține deplasările echipei de baschet în scaun rulant Zburătorii, la competițiile de sport din țară desfășurate în 2022. Cei care nu se simt confortabili să participe la evenimentul public din Piața Mare, îi așteptăm cu mare drag să alerge oriunde doresc, până la 31 decembrie”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Taxa de participare este 100 lei pentru adulți și 75 lei pentru copiii sub 14 ani, iar 50% din taxă va fi donată cauzei.

În schimbul celorlalți 50% din taxă, participanții vor primi:

  • buff din polar rosu / alb care poate fi purtat pe post de căciuliță;
  • număr de concurs haios;
  • medalie confecționată de persoanele cu dizabilități de la Diakoniewerk.

Înscrierile se pot face aici: http://clubulsportiv.com/inscriere-mosmondeala/.

Cursa are loc vineri, 17 decembrie, începând cu ora 19:00. Având în vedere situația epidemiologică, numărul de participanți va fi limitat. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Târgul de Crăciun din Sibiu, iar accesul la startul evenimentului se poate face doar în baza certificatului verde.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns