Silviu Borș a fost demis de la conducerea Bibliotecii Astra – ”Am atacat decizia în instanță”

854

Actualul director al Bibliotecii Astra din Sibiu a fost demis printr-o dispoziție semnată marți de către președintele Consiliului Județean Sibiu. Silviu Borș spune că a decis să atace în instanță decizia. Locul acestuia a fost luat deocamdată de către actualul director adjunct, Ioan Mihail Cruciat.

Silviu Borș a fost demis de la conducerea Bibliotecii Astra – ”Am atacat decizia în instanță”

Biblioteca Astra din Sibiu a rămas fără director. Consiliul Județean a anunțat că ”prin dispoziția Președintelui instituției, cu nr. 355/2021, contractul de management al domnului Silviu Borș, manager al Bibliotecii Județene ASTRA, încetează  în data de 24 noiembrie 2021”.

”Conducerea interimară va fi asigurată, din data de 25 noiembrie 2021,  de către domnul Ioan Mihail Cruciat, care a ocupat funcția de director adjunct al Bibliotecii Județene ASTRA, între anii 2007-2010. Acesta va exercita această funcție pe o perioadă de maxim 120 de zile, conform legislației în vigoare”, spun cei de la CJ Sibiu.

„Am fost demis, practic mai sunt în funcție până la ora 24. Nu pot da mai multe detalii, fiindcă am atacat în instanță. Am contestat decizia”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Silviu Borș.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.