Ludovic Orban: “Cinstit ar fi ca Iohannis să își depună demisia”

686

Ludovic Orban este de părere că: „Într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi depună demisia.”

„Trădarea lui Iohannis faţă de toţi românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact doi ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate şi stimă de sine, pentru oricine preţuieşte democraţia. E ceva abominabil, dacă te uiţi numai la cele două discursuri adresate ţării în 2019 şi 2020, la 24 noiembrie. Cum poate cineva să aibă pe conştiinţă aşa ceva şi să fie împăcat cu sine?! Într-o ‘Românie Normală’, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-şi depună demisia. Iohannis a folosit mandatul primit de la cetăţeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă ‘România fără PSD’, împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”, a scris Orban, miercuri, pe Facebook.

El susţine că „România este condusă de acest personaj care a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României, a golit-o de legitimitate şi autoritate morală”. „Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni”, mai scrie Ludovic Orban.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Orbaci scrie

    Normal ar fi că tu și cei că ține să fie în puscarieeee…gunoiule ,hoțule…ordinarule!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.