USR Sibiu se opune reducerii numărului de membri din Consiliul de Administrație de la Drumuri și Poduri

473

Consiliul Județean Sibiu va propune în ședința ordinară de mâine, reducerea numărului de membri în Consiliul de Administrație al SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, de la 5 la 3 reprezentanți.

O acțiune care la prima vedere pare fără importanță aduce în prim plan, de fapt direcția de politizare și control politic a tuturor instituțiilor din județ. O situație similară o întâlnim și în cazul Consiliului de Administrație al Aeroportului Sibiu, unde numirea lui Eugen Iordanescu ocolește și subminează profesionalismul celor care au dorit sa facă parte din aceasta organizatie.

“Să ne amintim că director la Drumuri si Poduri SA a fost doamna Răcuciu Emilia, soția primarului PNL din Săliște, iar acum director este Călin Ioan, fiul primarului PNL din Gura Râului. Membrii actuali ai CA Drumuri și Poduri sunt Ganea Radu Ioan (care este și șeful serviciului de achiziții al CJ), Branga Lucian Ioan Florin (despre care am găsit că a fost consilier județean PNL) și Florea Petru (fost candidat din partea Pro România la președinția CJ în alegerile din 2020). Mă sperie gândul noului USL și „foamea„ de control și acaparare a întregului stat începând de la nivel național. Și mă mai înspăimântă și realitatea că PNL Sibiu nu este diferit de PNL național și că este chiar un susținător al lui Cîțu și al politicii sale” a declarat Adrian Echert, liderul consilierilor județeni USR Sibiu.

Consilierii județeni USR vor vota împotriva acestui proiect și se vor opune de fiecare dată abuzurilor de acest gen. Indiferent de contextul politic instituțiile publice au nevoie de profesioniști care sa gestioneze eficient cheltuirea banului public.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.