VIDEO: Nesimțire cruntă – Taximetrist surprins când aruncă gunoiul din mașină pe stradă în Sibiu

886

Un taximetrist din Sibiu a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș în timp ce arunca gunoaiele din mașină pe stradă. Bărbatul urmează să fie sancționat de agenții de la Poliția Locală.

Bărbatul se afla în stația de taxi din zona bazinului Olimpia. Acesta s-a pregătit de plecare, și-a făcut curățenie în mașină și a lăsat gunoiul în stradă. Ghinionul său a fost că a fost surprins de camerele video montate în municipiu. Poliția Locală a făcut adresă către firma de taximetrie de care acesta aparține pentru a transmite datele de identificare ale taximetristului. Agenții urmează acum să întocmească un proces verbal, iar taximetristul va fi amendat cu 200 de lei.

Primăria Sibiu le readuce aminte cetățenilor că țigările, hârtiile sau ambalajele aruncate pe domeniul public înseamnă amendă.

Poliția Locală a sancționat 88 astfel de contravenții în ultimele trei luni, în zonele Autogării, Hermann Oberth, Piața 1 Decembrie 1918 și Piața Unirii. Valoarea totală a acestor amenzi a fost de 9650 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.