Preşedintele liberal al CJ Sibiu: „Noi nu avem nevoie de susţinerea PSD-ului în Consiliul Judeţean”

884

Preşedintele liberal al CJ Sibiu: „Noi nu avem nevoie de susţinerea PSD-ului în Consiliul Judeţean”.

„Sunt foarte pragmatică din acest punct de vedere, noi nu avem nevoie la Sibiu de susţinerea PSD-ului. Consiliul Judeţean Sibiu are asigurată majoritatea încât să îşi ducă proiectele la final, fără să aştepte vreun sprijin de la PSD. În ce priveşte atacurile, de când sunt la Consiliul Judeţean, toată lumea a putut să observe că nu m-am focusat pe atacuri, m-am focusat pe a-mi duce la îndeplinire obiectivele pe care mi le-am asumat. Acesta este principalul meu scop, îmi urmăresc obiectivele pe care le-am promis sibienilor că le voi realiza. Nicio reconfigurare a alianţelor care se fac la nivel naţional nu influenţează politica Consiliului Judeţean şi poziţia pe care noi o avem”, a precizat Daniela Cîmpean, conform Agerpres.

Cîmpean a explicat că în continuare există la Sibiu o colaborare între PNL şi FDGR, ambele formaţiuni avându-l în trecut preşedinte pe Klaus Iohannis, dar poate deschidere pentru colaborare politică şi cu celelalte formaţiuni reprezentate în CJ, adică cu PSD şi USR, dacă acestea „vin în sprijinul proiectelor pe care le vor sibienii”.

„Există colaborare cu FDGR-ul şi suntem deschişi la colaborare cu orice formaţiune politică ce vine în sprijinul proiectelor pe care le vor sibienii”, a afirmat Daniela Cîmpean.

Consiliul Judeţean Sibiu este condus în întregime de liberali, preşedinte este Daniela Cîmpean, iar vicepreşedinţi sunt Marcel Luca şi Vlad Vasiu. Din cei 32 de consilieri judeţeni, PNL are 18, FDGR şi PSD au câte cinci şi USR are patru consilieri judeţeni.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. john doe scrie

    Nici Sibiul nu are nevoie de sustinerea voastra dar pentru asta trebuie sa va suporte!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.