whatsapp image 2021 11 26 at 16.35.37

În cursul lunii Noiembrie 2021, funcțiile de conducere ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au fost ocupate ca urmare a promovării concursurilor organizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Prin urmare comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu este completă prin titularizarea primelor trei funcții de conducere din organigrama inspectoratului, după cum urmează :

În funcția de Inspector Șef ISU Sibiu – domnul locotenent colonel Lucian TREFAȘ. Începând cu data de 9 noiembrie 2021 fost numit, prin ordin al Inspectorului General, în funcția de Inspector Sef al ISU Sibiu.

Ofițerul a absolvit Academia Forțelor Terestre în anul 2008 iar pe parcursul celor aproape 15 ani de carieră militară în arma pompierilor, acesta a îndeplinit atribuțiile mai multor funcții de execuție și comandă în ISU Sibiu.

În perioada 15 mai 2020 – 09 noiembrie 2021, ofițerul a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector Șef al ISU SIBIU.
Ofițerul are 35 ani, este căsătorit și are doi copii.

În funcția de Prim Adjunct al Inspectorului Șef – domnul maior Andrei IANCU. A fost numit prin ordin al Inspectorului General începând cu data de 1 Decembrie 2021, în funcția de Prim Adjunct al Inspectorului Șef. Ofițerul a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”- Facultatea de Pompieri în anul 2009, îndeplinind pe parcursul carierei funcții operative de conducere și coordonare în cadrul ISU Sibiu. Ofițerul este căsătorit și are 1 copil.

În funcția de Adjunct al Inspectorului Șef – domnul locotenent-colonel Laurențiu ANASTASIU. Ofițerul, care a absolvit Academia Forțelor Terestre în anul 2010, a fost numit în funcție prin ordin al Inspectorului General cu data de 19 noiembrie 2021. Acesta a îndeplinit pe parcursul carierei miltare funcții de execuție și conducere iar în perioada 15 august 2019 – 19 noiembrie 2021 ofițerul a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Adjunct al Inspectorului Șef.

Acesta este căsătorit și are 2 copii.

Cu acest prilej, colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” la județului Sibiu le transmite mult succes în toate activitățile și misiunile specifice cu aceeași profundă implicare, profesionalism și devotament!

whatsapp image 2021 11 26 at 16.35.39

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns