influencer

Dacă îți dorești să devii vlogger, blogger sau influencer, acum dorința ta poate deveni o meserie cu acte în regulă la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, care organizează cursuri de calificare pentru aceste meserii.

Au milioane de urmăritori pe internet, au devenit celebri postând clipuri zilnic și nu o duc rău nici la capitoulul financiar. Vorbim despre influencerii celebri. Iar acum, cine visează să facă o cariera din asta, va avea si acte doveditoare, scrie observatornews.

Alexandru Nechifor – protector UDJG Galați: De la începutul anului viitor, începând cu luna ianuarie vor iîncepe înscrierile, în momentul în care avem o grupă de 20 de persoane, aceste cursuri se vor desfăşura.

Cursurile vor dura 40 de ore și vor costa aproximativ 300 de lei. Iar dupa finalizarea lor, devii influencer cu acte in regulă.

Alexandru Vlad – presedinte Liga studentilor Galati: Pentru cei care locuiesc în campusul studenţesc poate fi o sursă de venit bună pentru că este o muncă care poate fi facută de acasă. Pentru tinerii studenţi din Universitatea Dunarea de Jos din Galaţi, mie mi se pare foarte interesant, pentru studenţii de la Jurnalism, de la Marketing, mi se pare un pas înainte în vederea carierei lor.Acest tip de activitate a devenit foarte cunoscut în ultima perioada. Iar unora le surâde ideea de a deveni vloggeri cu acte în regulă.

Chiar aş putea câştiga bani să mă întreţin pe lângă facultate m-ar ajuta foarte multReprezentanții universității din Galați vor totuşi să țină pasul cu noile tendințe de pe piața muncii.

Alexandru Nechifor – prorector UDJG Galați: Dorinţa exista pare că din nou am fost în interesul pieţei şi avem căutare pentru cursurile pe care le ţinem. În context pandemic, cam toată lumea a trecut în mediul virtual astfel că aceste manifestări, aceste talente deosebite de exprimare în mediul virtual au devenit tot mai căutate.

Cursurile pentru infuenceri vor începe în 2022 iar cei care le vor susține sunt cadre didactice de la facultatea de jurnalism. În același timp vor fi colaborari și cu bloggeri cunoscuți la nivel național.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu