medic familie
Sursa: economica.net

Un chirurg din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Gorj primea drept șpagă whisky și cafea. Acesta a fost trimis în judecată.

Medicul primea între 200 şi 2.000 de lei, dar şi sticle de whisky şi cafea.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, medicul chirurg este acuzat de 19 fapte de luare de mită, din care două în formă continuată. Medicul ar fi luat mai multe sume de bani şi bunuri, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Procurorii au date că medicul lua mită între 200 şi 2.000 de lei, dar şi sticle de whisky sau cafea. Din datele aflate la dosar, în urma celor 19 fapte, chirurgul ar fi luat mită 17.200 de lei şi 100 de euro.

La domiciliul medicului şi la cabinetul medicului au fost găsite peste 52.000 de lei, peste 3.400 de euro, 300 de dolari, 630 de lire sterline şi 100 de franci elveţieni, precum şi sticle de whisky, pachete de cafea şi ţigări, care au fost confiscate.

Chirurgul a fost reţinut, apoi a stat în arest preventiv până în data de 7 septembrie, dată de la care a fost plasat în arest la domiciliu. Dosarul medicului a fost trimis, vineri, în judecată.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns