pasaport
FOTO arhivă

Programul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu și al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Sibiu în perioada 29 noiembrie 2021-1.decembrie 2021

Ziua de 29 noiembrie este stabilită prin Hotărârea Guvernului României ca zi liberă pentru personalul instituțiilor și autorităților publice. Prin prevederile din Codul Muncii, zilele de 30 noiembrie-Sântul Apostol Andrei-Ocrotitorul României și 1. Decembrie-Ziua Națională a României sunt reglementate ca sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Informăm toți cetățenii interesați că, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu își va desfășura toate activitățile în program obișnuit de lucru, luni, 29 noiembrie a.c. între orele 8:30 – 16:30, conform programărilor online.

Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Sibiu nu va desfășura activitățile curente în acest interval de timp.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu