crocodil 1
Sursă foto: Digi24.ro

Un bărbat din Filipine care a mers să viziteze un parc de distracții din Insula Mindanao a fost atacat de un crocodil când a încercat să-și facă un selfie deoarece acesta l-a condundat cu o figurină din plastic. Din fericire, bărbatul a fost norocos și a scăpat cu viață din gura crocodilui, relatează Digi24.ro.

 

Nehemias Chipada, 68 de ani, a decis să-și facă un cadou de ziua lui și s-a dus să viziteze parcul de distracții Amaya View din Cagayan de Oro, un oraș de pe insula Mindanao. Numai că toată distracția se putea transforma într-o tragedie, pentru că a confundat un crocodil adevărat cu o replică din plastic, potrivit news.com.au.

Bărbatul a văzut într-un bazin un crocodil de 4 metri și a fost convins că este din plastic, pentru că stătea nemișcat. Fără nicio emoție, s-a apropiat de marginea bazinului cu telefonul în mână pentru a-și face un selfie. Crocodilul l-a atacat în acest moment, l-a prins cu gura de brațul stâng și a început să-l târască în apă.

Momentul atacului a fost filmat de alți vizitatori. În imaginile cu impact emoțional se vede cum crocodilul încearcă dă-l ducă la fundul apei, așa cum face de obicei cu orice pradă. În acest timp, bărbatul striga după ajutor.

Nehemias Chipada a reușit cumva să scape și a fugit din bazin cu ultimele puteri și cu sângele șiroindu-i din braț.

Bărbatul a fost dus de urgență la Centrul Medical Northern Mindanao cu carnea sfâșiată și fracturi la braț și coapsă. Familia bărbatului a dat vina pe administratorii parcului pentru incidentul șocant. „Nu erau panouri care să ne avertizeze că există un pericol. Dacă ar fi existat, nu am fi mers niciodată acolo”, a declarat fiica bărbatului pentru presa locală.

Parcul de distracții spune că nu i se poate reține o vină în incident, dar a fost de acord să plătească cheltuielile de spitalizare pentru Chipada.

„Negăm acuzația de neglijență”, a spus CEO-ul Amaya View, Candy Unabia. „Au spus că au crezut că acel crocodil este o replică artificială, dar acea zonă este de fapt restricționată. Există avertismente și atenționări constante de la ghizii noștri.”

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns