whatsapp image 2021 10 26 at 14.23.18 2
Foto Arhivă

De duminică până luni, 29 noiembrie, autoritățile au desfășurat acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

71 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 738 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 45 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 198 de mijloace de transport, din care 5 mijloace de transport în comun.
În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei, din care cele mai multe, respectiv 9 sancțiuni cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Patru persoane au fost sancționate contravențional de către polițiști cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație

Jandarmii sibieni continuă misiunile atât independent cât și împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În data de 28 noiembrie, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă.
De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 95 de certificate verzi, 49 de persoane și 11 operatori economici.
În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 11 avertismente scrise.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu