whatsapp image 2021 11 29 at 9.13.59 am

În această dimineață, în jurul orei 06:50, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicată mașina lui Gigi Becali.

Totul s-a petrecut la intersecția dintre Buleverdul Aviatorilor și Aleea Alexandru, iar Poliția a fost sesizată prin apel la 112.

Gigi Becali se afla pe scaunul din dreapta șoferului, iar la volan era Ionuț Luțu.

„Sunt bine, sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut, că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se facă vreun dosar penal. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Un martor la accidentul în care a fost implicată mașina lui Gigi Becali a oferit primele detalii de la fața locului.

„Am fost în spatele lui. Era cu Maibachul. Venea dinspre Piața Aviatorilor si a făcut stânga pe dublă continuă, iar loganul venea dinspre Victoriei, a vrut să intre pe acea stradă si a tăiat fața Loganului. Am anunțat echipajul de la Piața Victoriei și au plecat către accident”, a spus martorul, conform sursei citate.

Imediat după accident, șoferii celor două autoturisme au plecat către Poliție, la „accidente ușoare”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns