rasinariaccident paltinis
Accidentul de la Rășinari (30 noiembrie 2021)

Accidentul de marți dimineață dintre Rășinari și Păltiniș s-a petrecut din vina șoferului autoturismului. Acesta a ieșit de pe banda sa de mers, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autobuz din flota Tursib care circula înspre Rășinari. Impactul a fost devastator, mașina a ieșit în decor, iar doi dintre pasageri au murit. Alte două persoane, printre care și conducătorul auto, au fost transportate la spital.

Un autobuz Tursib a fost implicat în accidentul de marți dimineața în care și-au pierdut viața două persoane. Autobuzul circula înspre Rășinari dintre Păltiniș când a fost lovit frontal de un autoturism care circula din direcția opusă.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

Vă reamintim că accidentul s-a soldat cu patru victime, care au fost încarcerate, două dintre ele fiind decedate. șoferul mașinii și un pasager au supraviețuit, însă au fost răniți grav.

Reprezentanții Tursib transmit condoleanțe familiilor persoanelor decedate. „Dorim să ne exprimăm profunda compasiune pentru familiile celor decedați. Suntem alături de aceştia precum şi de celelalte victime ale accidentului”, spun reprezentanții Tursib pe Facebook.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns