paltinis telescaun

Iarna este aproape și începe să-și facă simțită prezența în județul Sibiu. A început să ningă în stațiunea montană Păliniș, dar și în Bâlea. Drumarii au acționat pe mai multe sectoare și au împrăștiat material antiderapant.

[fvplayer id=”352″]Prima zăpadă „sănătoasă” i-a scos pe sibieni din case. Mulți oameni au profitat de ziua liberă și au mers la munte, în Păltiniș. Aceștia se dau cu săniile și se bucură de iarnă.

paltinis telescaun 1

Și în Bâlea Lac a nins toată noaptea, iar stratul de zăpadă este consistent.

 

Drumarii au acționat de dimineață pe drumurile din centrul țării și le-au curățat de zăpadă. S-au împărțit sute de tone de material antiderapant.

„Au început ninsorile în centrul țării. În acest moment ninge ușor în zona montană din județele Brașov și Sibiu, dar ne așteptăm ca zăpada să apară și în alte zone înalte în următoarele ore. DRDP Brașov a acționat în această dimineață cu aproximativ 90 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 250 de tone de materiale antiderapante. Vă rugăm să circulați prudent în zonele în care circulația se desfășoară în condiții de iarnă”, anunță reprezentanții DRDP Brașov.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori în zone din 24 de judeţe. Potrivit meteorologilor, în perioada 30 noiembrie, ora 20 – 01 decembrie, ora 16, în zona montană şi submontană va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze cuprinse în general între 55 şi 65 km/h.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu