angajataisu incendiu

Un paramedic de la ISU Sibiu, aflat la o intervenție în Slimnic unde un camion a fost cuprins de flăcări, a fost filmat în timp ce vorbea cu prietenii printr-un apel video. Martorii aflați la fața locului s-au arătat deranjați de atitudinea angajatei și spun că ar fi trebuit să aibă alte preocupări în contextul în care șoferul de TIR ar fi avut nevoie de asistență medicală.

ISU Sibiu, despre paramedicul care era în apel video cu prietenii la incendiul de TIR

ISU Sibiu, despre paramedicul care era în apel video cu prietenii la incendiul de TIR

În imaginile care au fost publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum femeia vorbește la telefon, fiind angajată într-un apel video. Șoferul de TIR se apropie de ea și îi cere o pastilă. Paramedicul îi spune că ei nu dau pastile și îi propune să îl monitorizeze și să îi ia tensiunea. În acel moment, angajata SMURD bagă telefonul în buzunar. Martorii s-au arătat deranjați de atitudinea acesteia, spunându-i că ar fi trebuit să-l monitorizeze pe șofer de la bun început. 

VEZI AICI IMAGINILE 

Reprezentanții ISU Sibiu au văzut imaginile și au venit cu lămuriri. Aceștia spun că șoferul de TIR nu a avut inițial nevoie de îngrijiri medicale. „În acel video apare o angajată ISU Sibiu, care face parte din echipajul SMURD și asigură acordarea , la nevoie, de asistență medicală. De asemenea, precizăm faptul că, potrivit celor menționate de către echipajul SMURD, la sosirea forțelor la fața locului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale, deși șoferul autocamionului a fost întrebat în mod direct. Cu toate acestea, în momentul realizării filmării, persoana care filma a insistat ca șoferul autocamionului să fie evaluat medical, ceea ce s-a efectuat cu celeritate, bărbatul prezentând hipertensiune și refuzând transportul la spital”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În ceea ce privește folosirea telefonului, reprezentanții ISU Sibiu spun că „nu a influențat modul de intervenție și promptitudinea echipajelor de pompieri militari care acționau în forță pentru localizarea și stingerea incendiului”.

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Foarte fain! Sa aruncati cu noroi sunteti cu totii buni dar sa tineti cont de eforturile lor, ioc!