laura vicol ceas richard mille

Președinta comisiei juridice din Camera Deputaților, social democrata Laura Vicol, afișează în timpul aparițiilor sale din Paralment un ceas exclusivist Richard Mille, la prețul de catalog de 180.000 de dolari.

Ceasul de pe mâna Laurei Vicol vizibil în ultimele poze afișate pe Facebook pare un model Richard Mille (RM 01) sau (RM-037), ambele în valoare de 180.000 de dolari sau peste. Surse din PSD au confirmat pentru G4Media.ro că Laura Vicol s-a lăudat colegilor din partid cu prețul de achițitie de mai sus, scrie g4media.ro.

Potrivit recenziilor din presă, ceasul Richard Mille este cunoscut sub pseudonimul de «ceas al vedetelor». Conduce detaşat segmentul ceasurilor de lux, Richard Mille a devenit în ultimii ani cel mai exclusivist brand.

Printre vedetele care promovează brandul se numără tenismanul Rafael Nadal și cântărețul american Pharell Williams.

Laura Vicol raportează în declarația de avere ceasuri și bijuterii în valoare de aproape 800.000 de euro, achiziționate de-a lungul timpului.

Opulența afișată în Parlament de deputata PSD intră în contradicție cu politicile sociale pe care le susține Partidul Social Democrat, care se declară un susținător al categoriilor defavorizate.

În declarația de avere depusă în iunie 2021 pe anul fiscal precedent, deputata PSD raportează un venit anual din activitatea de avocat în valoare de 145.960 de RON, la care se adaugă cadouri de nuntă și de botez în valoare cumulată de peste 100.000 de euro. Indemnizația de parlamentar este, potrivit declarației de avere, de 4171 de RON pe lună.

Potrivit declarației de avere, soțul Ciorbă Vladimir Răzvan raportează un venit anual din salariu în valoare de 275.199 RON.

Laura Vicol nu a răspuns până la ora publicării articolului întrebărilor transmise de G4Media.ro referitoare la momentul achiziției ceasului Richard Mille și suma plătită pentru acesta.

Deputata PSD a fost aleasă joia trecută în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților cu voturile PSD, PNL și UDMR.

Numirea ei a strârnit controverse, dat fiind că în trecut a apărat lideri ai lumii interlope. Ea a fost avocata mai multor interlopi printre care Sile Cămătaru și Silviu Dudiță zis Fluturică, brațul armat al Cămătarilor.

Noua șefă a Comisiei Juridice, Laura Vicol, a declarat, joi, după aprobarea cererii DNA de percheziționare a deputatului PNL Adrian Miuțescu, că a fost vizată de ”atacuri mârșave” din partea unui partid care ”a ales să fugă de la guvernare”.

Șefa Comisiei Juridice a mai spus că ”a apărat și oameni bogați, și oameni săraci”, nu doar ”dosare așa zis controversate”.

Șefa Comisiei Juridice a mai spus că ”sunt plângeri” și că stenogramele ”sunt scoase din context”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că nu are ”nici o problemă cu activitatea profesională” a Laurei Vicol, precizând că luni va avea o discuție în partid pe această temă.

richard mille ceas zoom laura vicol 640x400 1

Context

Laura Vicol a fost avocata mai multor interlopi, dar și a fostei șefe DIICOT, Alina Bica. Vicol este și o apropiată a Elenei Udrea și Elenei Băsescu. Un alt fost apropiat al Laurei Vicol a fost Leo de la Strehaia, condamnat definitiv în acest an pentru evaziune fiscală.

Laura Vicol și soțul ei, Vladimir Ciorbă, acționar la Nordis Management, sunt finii de cununie ai ex-ofițerului SRI, Daniel Dragomir, susținător al modificării legilor Justiției pe vremea fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Dragomir este condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru corupție, însă a fugit în Italia de unde se luptă în justiția italiană să evite extrădarea în România.

La rândul lui, soțul deputatei, omul de afaceri Vladimir Ciorbă, este anchetat pentru grup infracțional organizat, fraudă cu fonduri europene și evaziune fiscală. Ciorbă a fost chiar arestat pentru o scurtă perioadă în 2015, în cadrul unei investigații a DNA Ploiești, alături de Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta. Dosarul este în lucru și acum la DNA.

Chiar avocata Laura Vicol a făcut obiectul unui dosar penal al DNA. În 2016, Vicol a fost acuzată și chiar reținută, însă doi ani mai târziu a fost achitată definitiv de Înalta Curte.

Laura Vicol a candidat la europarlamentarele din 2019 pe listele PRU, o formațiune politică fondată de Sebastian Ghiță, cu un puternic mesaj anti-european și suveranist. Laura Vicol obișnuia să fie o prezență constantă în studiourile RTV și Antena 3.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu