sorin grindeanu 1
Sursa Foto - Facebook Sorin G.

Ministrul Transporturilor: “Cea mai proastă porțiune de drum este între Pitești și Sibiu. Dacă nu prind accident, fac și șapte ore până acasă.”

„Vineri am plecat cu mașina spre Timișoara. (…) Dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult. Dacă nu prind accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru, undeva în 7 ore. Bucata dificilă e Pitești-Sibiu. E groaznică acea bucată. De la Sibiu până la Timișoara, cu excepția unui lot de 14 kilometri, se merge pe autostradă”, a spus Grindeanu, scrie Digi24.

Acesta spune că își dorește ca anul viitor să fie semnate contracte de investiții în infrastructură de 10 miliarde de euro.

„Nu cred că există vreun ministru al Transporturilor care a început un proiect și să îl vadă și finalizat. Statul român în toți acești ani a rămas dator major cetățenilor din punctul de vedere al infrastructurii de transport. Eu sunt conștient de acest lucru. Desene cred că avem pentru următorii 50 de ani, din păcate lipsește punerea în practică”, a spus Ministrul Transporturilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu