incendiu casa agnita 1

Pompierii sibieni au intervenit în noaptea de joi spre vineri în Agnita pentru a lichida un incendiu care a cuprins o anexă gospodărească și care s-a extins la locuința vecină. Proprietarii nu erau acasă în momentul producerii incendiului.

„În această dimineață, în jurul orei 5:50, un apel venit pe numărul de urgență 112 sesiza producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Agnita, str. Republicii. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au mobilizat cu 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul se manifesta la o anexă gospodărească și un acoperiș învecinat. Incendiul a fost lichidat cu puțin timp înainte, de către pompierii militari”, anunță Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

incendiu casa agnitaAu ars anexa gospodărească în totalitate pe o suprafață de aproximativ 20 mp, respectiv 10 mp din acoperișul casei învecinate și scările exterioare din lemn a acesteia. Niciuna dintre familii nu se află acasă în momentul producerii incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric ca urmare a suprasolicitării instalației electrice existente.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu