muzeul astra 08

Muzeul ASTRA din Sibiu, cel mai mare muzeu în aer liber din România, permite accesul cu animale de companie. Iubitorii de frumos sunt așteptați împreună cu patrupedele să admire operele de artă din cadrul expozițiilor organizate în această perioadă. Astfel, muzeul a dat exemplu trei “oaspeţi”  din rasa Techel ce sunt așteptați să vină tocmai de la Cluj-Napoca, scrie Agerpres.ro.

 

animale muzeu 1
Sursă foto: Agerpres.ro

 

“Faceţi cunoştinţă cu Lara, Lunca şi Sid, trei fraţi din Cluj-Napoca! Ei vor veni astăzi în vizită pe la noi împreună cu părinţii lor şi asta pentru că… suntem bucuroşi de oaspeţi! În Muzeul ASTRA este permis accesul vizitatorilor însoţiţi de animale de companie, de talie medie & ţinute în lesă. Pe de altă parte, am vrut neapărat să dăm exemplu modul admirabil & civilizat prin care ne-a abordat stăpâna celor trei minunăţii. Iată că se poate şi astfel!”, au anunţat reprezentanţii Muzeului ASTRA din Sibiu, sâmbătă, pe Facebook.

Stăpâna căţeilor a trimis mai întâi un mesaj celor de la muzeu, în care i-a întrebat dacă se poate să viziteze Muzeul ASTRA cu ei, dând asigurări că animalele au carnetele de sănătate la zi şi nu îi vor deranja pe ceilalţi turişti.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu