politisti rutieri

Doi bărbați fără permis de conducere au fost depistați în Daia și în Agârbiciu de către polițiștii sibieni. Amândoi s-au ales cu dosare penale.

Unul dintre ei a fost depistat la data de 6 decembrie, în jurul orei 00:15, în afara localității Daia. „Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către un bărbat din Iacobeni, în vârstă de 22 ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În 3 decembrie, în jurul orei 19:20, pe raza localității Agârbiciu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Calea Morii de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, localnic. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu