124828537 2761800414084443 3203629566275266616 o
Foto Primăria Sibiu

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, crede că cei doi ani de pandemie de COVID-19, ne-a făcut să ne dăm seama cât de important este fiecare medicament, fiecare aparat, fiecare medic şi fiecare asistentă medicală.

“Dacă mulţi dintre oameni nu au realizat importanţa unui sistem medical performant, cred că ultimii ani, cei doi ani de pandemie, care au făcut ravagii nu numai în România, ci în lume, ne-au schimbat percepţia unui sistem medical. Iar în acest context nu cred că mai este cazul să vorbim de cât de important este fiecare spital, cât de important este fiecare medic, fiecare asistentă, fiecare aparat, fiecare medicament”, a declarat marţi primarul Astrid Fodor, la inaugurarea unei clinici private, relatează Agerpres.

Fodor a reamintit că Primăria Municipiului Sibiu continuă să investească în singurul spital aflat în subordine, cel de Pediatrie.

“Şi pentru că unul din obiectele principale de activitate este cel pediatric, vreau să menţionez că Primăria Sibiu are în grijă Spitalul de Pediatrie. Noi investim mult în acest spital, fie din fonduri proprii, fie din fonduri europene pentru dotări, pentru extinderi, dar ceea ce este cel mai important în anii aceştia de când se află Spitalul de Pediatrie în grija noastră, am realizat câtă muncă, câtă dăruire şi câtă empatie este nevoie din partea personalului care lucrează acolo, pentru ca bolnavii care vin, să vină cu încredere şi să iasă sănătoşi din spital”, a mai spus Astrid Fodor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu