covid copii

Datorită cazurilor de îmbolnăvire COVID, încă 59 elevi învață în sistem online. Marți, a fost raportat un elev și un cadru didactic confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Elevul confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV) de la Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu.

Cadrul didactic confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2 este încadrat la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu.

Menționăm că 200 preșcolari și elevi (Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială „Radu Selejan” Sibiu, Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 2 Cisnădie, Liceul Tehnologic Cisnădie, Liceul Teoretic „Gustav Gündisch” Cisnădie) și un cadru didactic (Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” Sibiu.) s-au întors astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 07.12.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

Astfel, de la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 55 cadre didactice și 172 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Drept urmare marți, 07.12.2021, în județul Sibiu un număr de 589 de preșcolari și elevi (0,89%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.