reclama scandia turnul sfatului 13

Centrul Sibiului este platou de filmare. Zilele acestea „se toarnă” o nouă reclamă pentru Scandia în unele dintre cele mai atractive locații din orașul de pe Cibin.

reclama scandia turnul sfatului 01

Sibiul este din nou scena potrivită pentru filmarea unei reclame. Devenită deja locație favorită pentru mai multe case de producție, urbea de pe Cibin este din nou gazdă pentru filmarea unei reclame. Casa de producție a depus o cerere pentru realizarea de filmări pe mai multe artere din zona Centrului Istoric, precum și în zona unor obiective turistice importante, cum este Turnul Sfatului. [fvplayer id=”383″]

Echipele de filmare vor fi prezente în Piața Mică, la pasajul dintre străzile Mitropoliei și Xenopol, dar și pe alte artere din oraș, pentru trei zile. reclama scandia turnul sfatului 04reclama scandia turnul sfatului 09

„Comisia de avizare a Adunărilor Publice a emis aviz favorabil pentru desfășurarea unor filmări pe domeniul public în perioada 7-9 decembrie în câteva locații din centrul istoric: strada Poștei, strada Centumvirilor, Piața Mică, strada Morilor, pasajul dintre strada Mitropoliei și strada Xenopol”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

În dimineața zilei de marți, echipa de filmare s-a aflat în Piața Mică. Cel mai probabil, filmările vor avea loc într-un cadru de iarnă, dat fiind faptul că în Sibiu s-au anunțat ninsori în următoarele zile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu