zapada drum paltinis

Așa cum meteorologii au anunțat zilele trecute, în județul Sibiu a început să ningă. Zăpada s-a așternut deja în stațiunile montane, iar copiii au fost primii care s-au bucurat de ea la săniuș. Fulgii de nea vor continua să cadă până miercuri seara.

partia oncesti 2

Județul Sibiu este vizat, începând de marți și până miercuri seara, de un cod galben de ninsori, iar pe crestele montane zăpada este viscolită. Așa cum meteorologii au anunțat, a început să ningă și în municipiul Sibiu. Precipitațiile au căzut, de dimineața, sub formă de ploaie, iar după amiază am avut parte de lapoviță și ninsoare. zapada paltinis 1

[fvplayer id=”386″]La Bâlea Lac stratul de zăpadă este consistent. Carosabilul este și el acoperit pe DN7C km 130+000 – 143+000 Bâlea Cascadă – Cârțișoara cu zăpadă frământată între 1-5 cm.

zapada paltinis

În stațiunea Păltiniș ninsoarea i-a atras pe sibieni. Câteva persoane, în special copii, s-au bucurat marți de zăpadă, la săniuș.

Meteorologii spun că va continua să ningă, astfel că se va depune un strat de zăpadă pe alocuri consistent, îndeosebi în zona montană și submontană.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu