zapada paltinis 1

Ninsori abundente la Sibiu. O parte din staţiunea Păltiniş a rămas fără curent electric, a declarat Nora Dudiţă, şef Serviciu PR & Comunicare la Distribuţie Energie Electrică România (DEER) pentru Agerpres.

UPDATE:

Distribuţie Energie Electrică România (DEER) a reuşit să remedieze pana de curent din zona afectată de ninsori, din staţiunea Păltiniş, iar în prezent nu mai există zone cu întreruperi de electricitate datorate vremii, a precizat pentru AGERPRES, Nora Dudiţă, şef Serviciu PR & Comunicare la DEER.

„Prin mobilizarea susţinută şi operativă a echipelor de intervenţie aparţinând Sucursalei Sibiu, la ora 16,00 toate instalaţiile de distribuţie energie electrică de medie tensiune ale DEER, din zona Transilvania Sud, judeţul Sibiu, afectate de condiţiile meteo, au fost aduse la schema normală de funcţionare”, a explicat Nora Dudiţă.

Din cauza vântului puternic şi a ninsorilor abundente din ultimele 24 de ore, echipele DEER au fost nevoite să remedieze pene de curent din zona turistică Bâlea Lac, din munţii Făgăraşului şi din staţiunea Păltiniş, din munţii Cindrel.

Stratul de zăpadă măsoară 50 de centimetri la Bâlea Lac şi 28 de centimetri la Păltiniş.

Știrea inițială:

Stratul de zăpadă măsoară 28 de centimetri la Păltiniş, în Munţii Cindrel.

„În judeţul Sibiu, la ora 14,00, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (cod galben de ninsori) era nealimentată cu energie electrică localitatea Păltiniş, parţial. DEER va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât prioritatea o reprezintă realimentarea în cel mai scurt timp posibil a tuturor utilizatorilor afectaţi. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii că Distribuţie Energie Electrică Romania depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice”, a precizat Nora Dudiţă.

Potrivit sursei citate, DEER va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât prioritatea o reprezintă realimentarea în cel mai scurt timp posibil a tuturor utilizatorilor afectaţi.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii că Distribuţie Energie Electrică Romania depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice. În cazul întreruperilor în alimentarea cu energie electrică, pentru o intervenţie promptă, încurajăm utilizatorii să apeleze Serviciul Call Center Distribuţie, la numerele 0269-929 sau 0800-500-929, disponibile non-stop. Specificăm că, odată cu apariţia unor incidente, numărul apelanţilor creşte semnificativ, ceea ce duce la prelungirea timpului de aşteptare până la preluarea de către un operator. Dacă utilizatorul decide să întrerupă apelul, la o nouă apelare va fi trecut în mod automat în aşteptare, apelurile fiind preluate în ordinea efectuării de către utilizatori”, a mai menţionat reprezentantul Distribuţie Energie Electrică România.

Comentariul meu

Lasă un răspuns