voluntar smurd 1

Maria-Cristina Niță, voluntar SMURD Sibiu, a fost premiată de Președintele României, Klaus Iohannis, pentru activitatea de voluntariat. Tânăra în vârstă de 22 de ani a participat la peste 3.000 de misiuni în ultimii cinci ani. Activitatea sa de voluntariat a început încă de pe băncile școlii.

[fvplayer id=”390″]

La propunerea comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitor” al județului Sibiu, Maria-Cristina Niță, voluntar în cadrul echipajelor de prim-ajutor SMURD Sibiu a fost premiată, marți seara, la Palatul Cotroceni, de către Președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler. voluntar smurd 3

„În cadrul acestei ceremonii, unde a fost premiată excelența în activitatea de voluntariat, tânăra s-a numărat printre cei 17 voluntari din echipele de acordare a primului ajutor în caz de situații de urgență, care au avut onoarea de a fi premiați pentru dăruirea și profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. voluntar smurd 2

Maria-Cristina Niță, are 22 ani și face parte din familia Voluntarilor SMURD Sibiu din anul 2016 pe când urma Liceul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. A urmat apoi Școala militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani iar în momentul de față este încadrată la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu General de Brigadă ”Mihail Rasty”.

Ani întregi și-a dedicat timpul liber tuturor celor aflați la nevoie, participând, cu dedicare și empatie, la peste 3.000 de misiuni: cazuri medicale și accidente rutiere. „Plină de dinamism și mereu cu inițiativă a oferit un real sprijin echipajelor de paramedici SMURD precum și colegilor pompieri. Cu toții o prețuim și ii transmitem întreaga noastră considerație atât ei cât și tuturor Voluntarilor SMURD Sibiu”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns