iordanescu 2

Cele 13 percheziții și 35 de persoane audiate în urma scandalului de delapidare și trafic de influență de la Camera de Comerț Sibiu s-au lăsat cu reținerea pentru 24 de ore a lui Eugen Iordănescu, directorul CIA Sibiu.

VEZI AICI TOATE ACUZAȚIILE CARE SUNT ADUSE LUI EUGEN IORDĂNESCU 

”În continuarea comunicatului din data de 08.12.2021 privind comiterea de către suspectul (cu funcţie de conducere în Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu) a infracțiunilor de delapidare, în formă continuată, trafic de influență, dare de mită, şi folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, prin ordonanţa din data de 08.12.2021 a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost dispusă reţinerea suspectului pe o durată de 24 ore, urmând ca în cursul zilei să se aprecieze cu privire la măsurile preventive ce se impun a fi luate în cauză”, este anunțul făcut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Eugen Iordănescu a fost dus miercuri la audieri după ce procurorii l-au acuzat de delapidare a fondurilor Camerei de Comerț, a celor ale programului Sibiu, Regiune Gastronomică, trafic de influență la Aeroportul Sibiu și dare de mită.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu

  1. Nu vorbeste nimeni de creanta cumparata de Camera la Rosu Srl de la banca Transilvania…de complicitatea banci prin incalcarea secretului bancar.