porci autoutilitara
FOTO: arhivă

Două persoane sunt cercetate sub control judiciar și o a treia a fost reținută pentru 24 de ore într-un dosar penal privind furtul mai multor animale. Este vorba despre trei argeșeni care au furat 22 de porci din Apoldu de Jos.

Trei persoane din Argeș, doi bărbați și o femeie, sunt bănuiți de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. Mai precis, la data de 6 noiembrie, în localitatea Apoldu de Jos a fost sesizat furtul a 22 de porci.

„În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, precum și perchezițiilor efectuate la data de 8 decembrie a.c. în județul Argeș, polițiștii din Miercurea Sibiului au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, în vârstă de 33 și 24 de ani, bănuiți de săvârșirea acestei fapte. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au reușit recuperarea parțială a prejudiciului. O a treia persoană, o femeie în vârstă de 33 de ani, din Argeș, a fost reținută ieri de către polițiști sub suspiciunea comiterii aceleiași fapte”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În acest moment, cei doi bărbați sunt cercetați în libertate, față de ei Parchetul de pe lângă Judecătoria Săliște a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Femeia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu urmând a fi prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de luare a unei măsuri legale. Cercetările în acest dosar continuă.

Comentariul meu

Lasă un răspuns