restaurant ospatar masca

O cheleneriță a primit un bacșiș uriaș și a fost concediată, după ce mai mulți oaspeți i-au lăsat ei și unei colege un bacșiș de 4.400 de dolari.

Ryan Brandt a declarat pentru KNWA că ea și o altă chelneriță erau responsabile de servirea unui grup de peste 40 de persoane la restaurantul Oven & Tap din Bentonville, unde femeia lucra de trei ani și jumătate.

Fiecare persoană din grup a lăsat un bacșiș de 100 de dolari la final, ceea ce a însemnat un bacșiș de 4.400 de dolari pentru cele două chelnerițe, a declarat Brandt.

Potrivit Business Insider, chelnerița a afirmat că restaurantul i-a cerut să împartă bacșișul cu ceilalți colegi, o practică nemaiîntâlnită de femeie cât timp a lucrat la restaurantul respectiv.

„Aș fi rămas cu 20%”, a declarat Brandt pentru KNWA.

Grant Wise, unul dintre oaspeții care au lăsat bacșișul, a declarat pentru KNWA că a vrut să le dea bani exclusiv celor două chelnerițe, nu și celorlalți. Wise a cerut banii înapoi și i i-a dat chelneriței în afara restaurantului.

Brandt a spus că a fost concediată după ce a acceptat banii, declarându-se „devastată”.

Femeia susține că cei de la restaurant au i-a spus că a fost concediată pentru că a dezvăluit informații despre împărțirea bacșișului, încălcând politica restaurantului.

Oven & Tap nu a răspuns imediat la solicitările Insider.

„După ce au luat masa, acest grup mare de oaspeți a cerut ca bacșișul lor să fie dat la două chelnerițe”, a declarat apoi Oven & Tap pentru KNWA: „Le-am onorat pe deplin cererea. Din respect pentru membrii foarte apreciați ai echipei noastre, nu discutăm detaliile legate de concedierea unui angajat”.

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns