62230079

Formația sibiană REVOLVER a fost aleasă să deschidă concertul celebrilor americani de la W.A.S.P., care are loc în 17 mai 2022 la Romexpo, București.

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de heavy metal din lume – W.A.S.P. – ocazie cu care americanii vor susține un turneu mondial ce va ajunge și la București.

“Revolver este o trupă tânără foarte ambițioasă și mă bucur că putem aduce în atenția celor care vin să sărbătorească 40 de ani de activitate alături de W.A.S.P. o formație care se află la început de drum. Sper ca acest show să fie de bun augur pentru Revolver și, cântând pe aceeași scenă cu Blackie Lawless & W.A.S.P., un simbol al muzicii heavy metal, să îi motiveze și mai tare pentru a ajunge cât mai sus.”, spune Nelu Brîndușan, reprezentantul organizatorului concertului W.A.S.P. de la București, potrivit unui comunicat.

”E o onoare să cântăm în deschiderea concertului W.A.S.P. și suntem foarte încântați că avem șansa să arătăm publicului muzica noastră. Suntem bucuroși că au ales să încurajeze și să promoveze o trupă locală tânără.” – spun și membrii trupei Revolver.

Revolver este una dintre cele mai tinere formații din România, formață din 5 adolescenți sibieni cu vârste între 15 și 17 ani.

În septembrie 2021, tânăra formație a lansat primul material discografic intitulat “Revolter”.

Piesele incluse pe acest prim album vorbesc despre curajul de a te opune grupului majoritar („Sclav”), despre prima dezamăgire în dragoste („Tu”), despre conflictul dintre generații („Adu-ți aminte”) sau despre maturizare și creșterea respectului de sine („Trecut”).

Revolver înseamnă:

Dragoș Rădulescu – voce
Ștefan Marcu – chitara, voce
David Neacșu – chitară
Luca Barbu – bass
Haris Mureșan – tobe

Concertul de la București este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock, și recomandat de Rock FM.

Biletele sunt disponibile online prin www.AmBilet.ro, la următoarele prețuri:

159 lei – Presale / Normal Circle (ultimele 400 de bilete până pe data de 16.05.2022)
170 lei – Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 80 bilete)

Organizatorii reamintesc faptul că biletele achiziționate pentru concertul din W.A.S.P. din 2020 (amânat din cauza pandemiei de covid) sunt valabile pentru 17.05.2022 (noua dată a concertului), fără a mai achita diferența de preț.

IMPORTANT: având în vedere numărul biletelor vândute în 2020 și ținând cont de posibilele restricții (distanțarea dintre persoane), pentru moment se vor mai pune în vânzare doar 600 de bilete si 150 pentru Golden (zona din fața scenei), urmând ca, în cazul în care aceste restricții vor fi anulate sau modificate, să suplimentăm numărul de bilete.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.