blake

Javion Blake, jucător american cu experiențe la echipe din Australia, Danemarca, Cehia și Mexic se alătură lotului BC CSU Sibiu. În vârstă de 24 de ani, sportivul sosește săptămâna aceasta la Sibiu.

Născut în 12 iulie 1997, Javion Blake joacă pozițiile 1-2, măsoară 1,90 și, până să semneze cu BC CSU Sibiu, a evoluat pentru Astros de Jalisco în Mexic. Acolo, în 33 de meciuri, a reușit medii statistice de 11,4p, 2.6 rec. și 2,8 ass. Anterior acestei experiențe a jucat în Cehia, cu medii statistice de 12,4p, 2,8 rec., 1,9 ass. Experiența lui cuprinde evoluții în Danemarca, unde a jucat pentru BMS Herlev Wolfpack (18,9p, 4 rec., 5,7 ass) și Australia.

”Sunt onorat de oportunitatea de a evolua pentru o organizație ca BC CSU Sibiu, pentru un oraș cum este Sibiu și sunt entuziasmat să ajung să lucrez cu echipa”, a spus Javion Blake.

”Ne-am dorit, prin aducerea lui Javion, să completăm rosterul echipei pentru a avea mai multe opțiuni în rotație, lucru care să ne ajute să creștem ritmul de joc. Poate crea multe situații în care să își pună în valoare coechipierii sau poate arunca foarte bine, atunci când e liber. Mai mult, vine după experiențe în Europa, dar și într-o ligă bună, cea din Mexic, ceea ce înseamnă că ne poate ajuta  să creștem ca echipă și să fim una mai solidă”, a declarant Miguel Angel Hoyo.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu