strada aron pumnul blocata de asfaltatorii care lucrau pe dumbravii. primaria a fost doar teporar 4

Lucrările la Calea Dumbrăvii sunt în toi. Constructorul a hotărât ca acestea să se desfășoare sub trafic pentru a ușura viața șoferilor sibieni. Doar că în același timp au îngreunat-o pe a altora. Lucrările au blocat zilele trecute strada Aron Pumnul, iar cei care au circulat pe aici au avut de așteptat zeci de minute pentru a se debloca.

Șoferii care au intrat pe strada Aron Pumnul pentru ca mai apoi să iasă în Calea Dumbrăvii nu au fost avertizați în niciun fel de cei care lucrau la drum că accesul este blocat. Așa că s-au trezit că nu pot ieși nici în Dumbrăvii și nici nu pot întoarce, pentru că alți șoferi au intrat deja pe stradă și s-a format coadă. Șoferii au fost nemulțumiți că au fost nevoiți să aștepte și mai ales că nu au fost montate semne de avertizare.

[fvplayer id=”418″]

Reprezentanții Primăriei Sibiu spun că ”deranjul” a fost doar temporar.

”Așa cum s-a anunțat public în mai multe rânduri, Calea Dumbrăvii este în proces de modernizare. Chiar dacă lucrările sunt complexe și având în vedere importanța acestei artere, constructorul a depus eforturi pentru a deschide totuși circulația auto, în condiții de șantier, pe tronsoanele pe care s-a lucrat și au ajuns la un stadiu carosabil. Dar acest lucru nu este posibil în permanență, fiind un șantier în lucru.

În situația semnalată de cetățean a fost vorba de o întrerupere de scurtă durată a circulației pentru lucrări punctuale în intersecție, caz în care nu se impunea instalarea unei semnalizări specifice”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu