Artizani Macheta

Shopping City Sibiu a desemnat cei trei câștigători ai concursului dedicat micilor afaceri creative locale desfășurat în luna noiembrie a acestui an. Cei trei artiști sunt Lucian Irimie, designer de produs,  N@BUC, un concept autentic de încățăminte, parte a proiectului Atelier MI și Denisa Grunca, designer de produse realizate din materiale reciclate.

Cele trei proiecte au fost nominalizate de către comunitatea locală și desemnate câștigătoare de juriul Shopping City Sibiu. Artizanii vor primi gratuit timp de o lună un spațiu fizic de vânzare, în incinta centrului comercial, un stand dedicat și vor beneficia de o campanie completă de promovare. Pe lângă spațiul gratuit de vânzare disponibil perioada 15 decembrie – 15 ianuarie în incinta centrului comercial, unul dintre aceștia va beneficia in ianuarie 2022 și de servicii complete de branding.

Suntem entuziasmați să anunțăm câștigătorii campaniei noastre „Căutăm Artizani Sibieni!” și să le oferim oportunitatea de care aveau nevoie pentru ca proiectele lor să ajungă în atenția sibienilor. Acest proiect reprezintă în primul rând un gest de sprijin pentru artizanii locali valoroși, dar, în aceeași măsură, exprima dezideratul nostru de a păstra vie cultura și creativitatea comunității locale”, declară reprezentații Shopping City Sibiu.

Artizanii momentului la Shopping City Sibiu

N@BUC oferă pasionatelor de încălțăminte, dar și tuturor celor ce își doresc să dețină o pereche de pantofi de calitate, produse atemporale, realizate manual, din materiale de cea mai bună calitate. Lucian Irimie îi încântă pe toți iubitorii artă și decoruri speciale cu produse ce vorcompleta perfect orice mediu ambiental modern.

Cei ce vor să protejeze mediul înconjurător și aleg întotdeauna produse sustenabile vor fi inspirați de gențile realizate de Denisa Gruncea. Artista își dorește să arate că un obiect aparent pierdut, poate lua altă formă, în acest mod, viața lui prelungindu-se.

Fie că își doresc să ofere cadouri speciale pentru dragi în această perioadă, sau vor să susțină artiștii locali, sibienii sunt așteptați să descopere colecțiile celor trei câștigători și astfel să contribuie la păstrarea vie a artei locală.

Artizani FB si 

###

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele

de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

 

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

 

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În luna octombrie a acestui an, Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.