borseta furt farmacie

Femeia care a furat o borsetă cu 12.000 euro în ea și documente dintr-o farmacie de pe strada Semaforului din Sibiu a fost găsită cu ajutorul unui sibian care a recunoscut-o și a anunțat politia.

“Azi, în jurul orei 14,30, telefonic, o persoană a oferit polițiștilor sibieni informații cu privire la presupusa identitate a femeii surprinse de camerele de luat vederi, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că datele în cauză se confirmă, fiind vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

O parte din bani, acasă. A încercat să le dea foc

În urma conducerii și audierii femeii la sediul Poliției Municipiului Sibiu, precum și ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, la domiciliul sibiencei a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă.
Totodată, borseta în cauză, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri menajere din apropierea imobilului în care locuiește femeia, aceasta declarând că le-ar fi aruncat în cursul serii trecute, după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă.

Astfel, au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare aparținând părții vătămate, precum și suma de aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei.

La nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea fără drept a bunului găsit, în vederea recuperării prejudiciului și aplicării măsurilor legale în consecință.

”În acest context, adresăm mulțumiri, atât comunității sibiene, cât și mass – mediei locale și naționale, prin intermediul căreia identificarea persoanei în cauză și recuperarea unei mari părți din prejudiciu s-au realizat cu rapiditate”, anunța IPJ Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns