pensiunea rara paltinis 4869 scaled

Ce poate fi mai frumos decât să-ți petreci sărbătorile de iarnă la munte, într-o atmosferă feerică, departe de agitația orașului?  La Pensiunea RARA din Păltiniș sunt bifate toate cerințele pentru un sejur relaxant.

Pensiunea RARA din Păltiniș vine în atenția clienților cu  oferte de neratat. De Crăciun, puteți petrece aici clipe magice în compania persoanelor dragi, într-un cadru liniștit și relaxant. Fiind situată în inima stațiunii, priveliștea din pensiune este absolut încântătoare iar pârtia din Păltiniș vă așteaptă. pensiunea rara paltinis 6224 scaled

Pensiunea RARA se află la 32 de kilometri de Sibiu, în centrul stațiunii Păltiniș și în apropiere de pârtie. Cele 12 camere dotate cu mobilier modern și amenajate cu bun gust pot găzdui până la 31 de persoane. În bucătăria restaurantului RARA se întâmplă minuni. Bucătarul iscusit reușește să le pregătească oaspeților cele mai gustoase preparate, bucurându-le simțurile cu delicioasele mâncăruri tradițional românești.

„Preocuparea pentru oameni reprezintă cultura pe care am adoptat-o și credem cu tărie că acesta reprezintă succesul pentru noi. Un zâmbet, un salut, faptul că îți pasă, că ai grijă de el, că îl asculți – sunt instrumente pe care le folosim în relația cu oaspetele nostru. O îmbrățișare depășește orice așteptare a unui client”, spune Ramona Sârbu, Owner Pensiunea Rara.

Sejur de Crăciun la munte

Când vrei să scapi de agitația orașului, cel mai bun refugiu este muntele. Pensiunea RARA își întâmpină oaspeții într-o atmosferă familială și caldă, scopul întregului personal fiind de a-i face pe cei care le caldă pragul să se deconecteze de la grijile de zi cu zi și să petreacă zile de relaxare.

De Crăciun, Pensiunea RARA vine cu o ofertă pentru oaspeții săi. Meniul este practic un festin culinar: special tradițional servit în armonia magică a colindelor. Atmosfera intimă, „cozy”, cu miros plăcut de portocale și scorțișoară, lumina caldă îmbie la visare.

În cea de-a doua zi de Crăciun, oaspeții au parte și de o surpriză: un program muzical în incinta pensiunii. Mesele sunt organizate doar pentru oaspeții pensiunii, care trebuie să dețină certificat verde.

Dacă va ninge, priveliștea va fi și mai încântătoare. De pe terasă, dar și de pe balcoane, se vede resortul de schi și snowboard Arena Platoș. Pârtiile sunt extrem de aproape, motiv pentru care clienții pot merge să schieze pornind direct din parcare. O mini-vacanța la munte, în perioada sărbătorilor, vine la fix după un an dificil.

Pentru informații despre rezervări puteți suna la numărul de telefon:  0786 536 466 sau rezervari@rarapaltinis.ro. Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pensiuneaRaraPaltinis, dar și pe site-ul web www.rarapaltinis.ro.pensiunea rara

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. Este o pensiune axata pe bani. Nu recomand sub nici o forma. Am avut un eveniment acolo si am fost socata de personal.